снимка pixabayМъж се опита да се повози на самолетно крило в Лас

...
снимка pixabayМъж се опита да се повози на самолетно крило в Лас
Коментари Харесай

В Лас Вегас: Мъж се качи на самолетно крило в опит да се повози

снимка pixabay

Мъж се опита да се повози на самолетно крило в Лас Вегас, съобщи Нова тв.

В събота, 12 декември, водачите и екипажът на полет 1367 на Alaska Airlines се подготвяли за полет от интернационалното летище Маккарън за Портланд. Пътниците към този момент се настанявали по местата си и всичко било готово за потегляне. Тогава водачът забелязал, че някой прескача периметъра на сигурността и се доближава до самолета. Той бързо уведомил контролната кула, само че до момента в който чиновниците на сигурността пристигнат, натрапникът съумял да се качи на едно от крилата на самолета.

Както се вижда от видеозаписите, снимани от пасажерите, мъжът сяда на крилото, по-късно обикаля по него и даже се пробва да се изкачи по края му. Вижда се също, че е събул обувките и чорапите си. В един миг се подхлъзва и пада на земята, където е заловен от чиновниците по сигурността и арестуван.

В изказване на Alaska Airlines пред CNN, компанията изяснява, че след случая самолетът се е върнал в хангарите, с цел да бъде подробно тестван от техниците. След като се уверили, че нито една от частите на самолета не е наранена, той получава зелена светлина за политане.

Мъжът незабавно е откаран в болница за лекуване след рухването. Въпреки че полицията не е направила публични мнения, се появи информация, че той може да има душевен проблем.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР